vitamíny – A a D

0
Rate this post

Vitamín A. Nejdůležitější složky pocházející z našich dnešních jídel jsou přehlíženy, což jsou vitamíny rozpustné v tucích, jako jsou vitamíny A a D. Vitamín A má na starosti mnoho přírodních metod v buněčném množství. Nedostatek tohoto konkrétního vitaminu ve skutečnosti souvisí s vrozenými poruchami, sníženou zrakovou ostrostí, poškozeným imunitním systémem těla a také s bezpočtem různých dalších souvisejících zdravotních stavů.

Vitamin An je důležitý pro mnoho procedur tělesného systému a také důležitý pro zdravé zuby. Jedná se o kofaktor mnoha enzymatických reakcí – domovská stránka a také buněčných metod, vynikající kvalitní antioxidant a nezbytný pro vývoj a revitalizaci buněk. Imunitní systém těla závisí na dostatečném přísunu vitaminu A.

Zdravé kosti stejně jako perleťové bílé jsou ve skutečnosti proveditelné pouze s dostatečným zdrojem vitaminu A. Na svých cestách k nejstarším lidem PHYSICIAN Rate zjistil, že tito vytrvalí jedinci měli v průměru mnohem více než 10krát hodně vitaminu A pro sebe. nachází v běžném současném dietním režimu. Podmínkou je zvýšená potřeba vitamínu A

Tento přebytek proto předpokládal ohyb před nedostatkem. Potřeba posílení vitaminu A, když je jedinec vystaven obavám i ekologickým jedům nebo se musí potýkat s vážnými nebo těžkými zdravotními stavy.

Vitamín D.

Vitamin D je skutečně důležitý pro vstřebávání a využití minerálů v trávicím traktu a krevním řečišti. Jednotlivé vitamíny jsou vlastně poměrně neobvyklé, protože se objevily jen v minimálním množství potravin. Syrový mléčný produkt, vejce, játra a některé rybí produkty, jako je olej z tresčích jater, jsou ve skutečnosti jedinými zdroji, které poskytují tyto živiny v potřebném množství.
Důležitý je vitamín D.

vitamíny - A a D

Vitamin D je další vitamin rozpustný v tucích, který je zásadní pro zdravé a vyvážené perleťové bílé a také kostní tkáně. Je pravdou, že fyzické tělo si dokáže vytvořit procenta z vitamínů za pomoci samotného slunečního svitu, nicméně je ve skutečnosti nezbytné, aby jich k jídlu běželo dost. Mnoho zdravotnických organizací uznává, že doporučená denní potřeba vitaminu D bude jistě také nízká.

Vitamin D je nutný pro vstřebávání vápníku.

Vitamin D je nezbytný pro zajištění toho, že tělesný systém může snadno přijímat minerální vápník z potravy ve střevním systému a také jej ukládat do kostních tkání a zubů. Závažný nedostatek vitaminu D může vést k dětem v dospělosti a také k křivici Osteomalacie – obě onemocnění definují počínající měknutí kostní tkáně. To je jasné, že absence vitaminu D je normální a rozsáhlá.

  • Klinická studie moderní stravy zjistila, že Norové mají padesátkrát více vitamínu D než Američané v USA, aby byli zdraví.” Přehlížení vitamínů rozpustných v tělesném tuku v naší stravě.
  • Západní strana dietní režim často inklinuje k tomu, aby to udělali dva, a to s nízkým obsahem tukových zásob rozpustných vitamínů. Vitamíny typu A, jako je D a A, jsou v typickém výrobním procesu ve skutečnosti běžně poškozeny nebo demontovány. Tak například kousací mléko a smetana z přívlastků jsou výjimečnými dodavateli vitamínů A i D.
  • Během pasterizačního procesu, při kterém je mlékárna vysoce zahřívána, však tyto živiny ubývají. K náhradě vynechaných živin používá několik mléčných rostlin ve svých produktech umělé vitamíny.
  • Nicméně dobrá dokumentace, že tyto vyrobené látky nemohou fyzické tělo snadno tak efektivně využít jako jejich čistě přírodní verze.

Úmyslná extrakce důležitých vitamínů.

Další příčinou nedostatku vitamínů rozpustných v tucích v naší potravě je to, že tyto jsou záměrně odstraněny spolu s přebytečným tukem. Zdravotní společnosti s organizací American Center Organization, které vlastní dietetická afiliace Spojených států a mnoho lékařů ve zdravotnictví, a také média zbystřila náš tým, že tělesné tuky tvorů jsou pro nás špatné, stejně jako jeden z nejvýznamnějších kořenů. jsou ve skutečnosti příčinou závažných degenerativních onemocnění.

Přivedli nás k tomu, že jsme si nepamatovali, že vitamíny rozpustné v tucích, které závisí na našem zdraví a kondici, se vyskytují právě v tučných porcích z domácích zvířat. Snížení obsahu tuku v těle, zdraví a wellness.

Je to vlastně odstředěné mléko pro odstředěné mléko, pak se smetanou zbavili všech vitamínů rozpustných v tucích. Nakrájíte tuk pocházející z pečeného nebo dokonce masového kuřete, odstraníte vrstvu kůže, která jde do výdeje z tukové tkáně rozpustných vitamínů. Stylové chování, snížení obsahu tukových tkání z jídla spolu s minimalizací vstřebávání vitamínů rozpustných v tucích. Tato strategie je pro naši společnost nebezpečná.

Minerály. Minerální materiál je vlastně jiný, i když spojený předmět. Naše moderní dietní plány zahrnují pouze zlomek reálného času, který představoval potraviny našich předků. Strava domorodých národů byla tím, na co minerál ve skutečnosti spoléhá – jak dnešních 10 fünfun-dzwanzigmal bohatších na minerály – spoléhá. Moderní metody manipulace zůstávají bez minerálů z potravin a také je všechny vyluhují.

Narušené trávení zhoršuje příjem minerálů.

Narušené trávení potravy nebo příjem živin má za následek obavy, protože tělo pak hůře vstřebá těch pár zbývajících minerálů. Minerály jsou rychle spotřebovávány součástí rychlosti metabolismu z tělesného systému a také zvyšují poptávku po minerálech případně ze stresu a úzkosti.

Různé další proměnné, které zvyšují poptávku po minerálech, jsou konzumace kávy a také různých dalších kofeinových koktejlů, expozice ekologickým toxickým látkám a také lékům. V důsledku toho je bez mnoha jedinců z jednoho nebo dokonce mnoha základních minerálů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno